Monday, February 15, 2010

++sorang-sorang di ofis++

dah lame aku tak menjengah blog nie..dah usang n berhabuk dah..hahahaha..lately nie mcm malas nk mengarang cerita..padahal byk jea cerita nk dikongsi..kesibukan membuatku jadi malas..

ermm..betul ker?

hari nie aku sorang-sorang kat ofis..ramai yang bercuti sempena CNY nie..student pun tgh cuti sem..aku malas nk amek cuti..kg pun dekat jea..lgpun nk simpan cuti utk kawen..hurrmmm..sebut pasal kawen nie..2 orang kawan aku kawen masa CNY ari tu..tp dua-dua aku tak pergi..sori ek kat sha & mie,yus & botak..takde transport nak pergi..hehehehe..nnti aku kawen jgn tak dtg tau..

cite pasal kawen nie..aku dah buat persiapan ckit2 utk wedding aku..tarikh pun dah tetap..hope semua berjalan seperti yang dirancang..cuti CNY baru2 nie aku amek kesempatan utk pergi survey kedai2 penganti kat dungun..lastly aku jumpe satu kedai nie..harga okayla..anak kawan mak aku..aku dah tempah pelamin,bilik tidur,kanopi,baju,..cume make up jea aku tak tempah coz tukang make up die laki (*****)..so aku amek keputusan utk cari tukang make up lain..

pasal fotographer plak..aku dah deal dengan en azhar utk jumpe die..maybe sabtu or ahad nie..dengan my fiancee..hope die berpuashati dengan fotographer aku cari...bagi aku..aku berpuashati dengan hasil kerja photographer nie..dah 3 4 org aku cr photographer utk wedding aku..tp semua tak available..huhuhuhu..so..pada sape2 yg nk langsungkan perkahwinan..aku nasihatkan buat persiapan awal2..nnti kelam kelibut..

agaknye cik yumici pun dah byk buat persiapan kan?hehehe..cik yumici nie classmate n housemate aku mase study dulu..die akan kawen same bulan dengan aku..tarikh pun dkat2 jea..hehehehe

cik yumici

okayla..nak sambung buat keje..this week kene siapkan keje2 yg tertunggak..next week kene kursus plak..settlekan keje dulu sebelum meninggalkan ofis ini..baru hati tenteram..yeaaahhhh!!!!






miz my fiancee..






3 comments:

jijin said...

wan.. jgn lupe pos kad jemputan ngan tiket sekali tau heheh

++wanFaDhilaH++ said...

hahaha..kad jemputan konfirm aku poskan..tp tiket tu ko nk tiket ape?tiket cepat smapi ke tiket lmbat smpai?hahahaha

IEYNA said...

cian yana...husband dia sakit tau...
teringt masa g umah dia..
anak dia makin tomel kan..

hah klu gha dapat tiket free aku nk jugak tau....

kirimkan 2 skali k...hahahhhaha

eh...majlis kite sama daaaaaaa...mane leh g :p